top of page

2 Workshop-uri
„Formare profesională prin practică europeană” pentru elevii de la specializarea matematică-informatică

FOTO6 2021-10-13 at 18.01.53.jpeg

   Elevii beneficiari au împărtășit colegilor din clasele cu specializarea matematică-informatică impresii despre mobilitatea la care au participat și au oferit detalii privind procesul de selecție, programul de pregatire de care au beneficiat anterior mobilității, precum și programul de formare realizat la firma de stagiu, vizitele culturale și impresii legate de experiența avută.

     Au prezentat secvențe din mobilitate: produsele realizate sub îndrumarea tutorelui (portofoliile individuale), programele folosite, programul cultural etc.

Elevii beneficiari au răspuns la întrebările colegilor referitoare la programul de practică, firmele de stagiu, programul zilnic, cazare, masă, impresii din stagiu recomandându-le cu convingere  participarea la proiectele Erasmus+, enumerând câteva dintre multiplele beneficii ale unei astfel de experiențe.

4 Workshop-uri
„IT PENTRU CARIERA TA” pentru elevii de gimnaziu

1.jpeg

   În perioada 28 februarie-2 martie 2022, elevii beneficiari ai proiectului „Experiență și competențe profesionale prin practică europeană”, nr. 2020-1-RO01-KA102-079614, și-au continuat activitățile privind diseminarea și valorizarea rezultatelor proiectului prin organizarea a 4 workshop-uri cu tema „IT PENTRU CARIERA TA” pentru elevii din clasele a VII-a A a VIII-a A ale Liceul Teoretic Ioan Slavici Panciu , clasa a VIII-a de la Școala Gimnazială Movilița, și clasa a VIII-a A de la Liceul Tehnologic Alexandru.I.Cuza Panciu(clasa a VIII-a A).

În cadrul acestora, Ștefania Bîca, Delia Ulian, Marina Boșcan, Daria Bulză, AlexandruȘerban și Andrei Pănescu, elevi în clasa a XI-a A specializarea matematică-informatică, sub coordonarea managerului proiectului, prof. Florin Bratu, le-au împărtășit colegilor mai mici impresii despre proiect și despre mobilități și i-au învățat cum să formateze o imagine cu ajutorul Adobe Photoshop, împărtășindu-le din cunoștințele și abilitățile dobândite în timpul stagiului de practică.

Felicitări elevilor organizatori!

Mulțumim pentru sprijinul acordat în organizarea workshop-urilor dnei prof. Loreta Gherghinoiu, director al Școlii Gimnaziale Movilița, dnei prof. Luminița Irimescu, director și dlui prof. Raul Mihail Cioran, director adjunct ai Liceul Tehnologic Alexandru Ioan Cuza Panciu, dnei prof. Ghergina Blaj.

 

bottom of page