top of page

PARTENER  INTERMEDIAR

 

        Associação Intercultural Amigos da Mobilidade (A.I.A.M.)

     Organizația intermediară a fost Associação Intercultural Amigos da Mobilidade (A.I.A.M.), Barcelos, Districtul Braga, www.mobilityfriends.org. Nuno Barbosa, manager, Marina Silva profesor limba portugheză, Bruno Brito mentor grup.

     Associação Intercultural Amigos da Mobilidade (A.I.A.M.) este o asociație non-profit, specializată în dezvoltarea de programe europene de tip Internship, care promovează, organizează și sprijină programe internaționale de mobilitate, întâlniri internaționale pe teme de interes reciproc, multiculturalitate și interculturalitate. Sediul asociației este în Barcelos, Districtul Braga, în nordul Portugaliei, foarte aproape de Oceanul Atlantic. În Portugalia, asociația organizează mobilități în Braga, Barcelos, Esposende Beach, Praia da Rocha (Algarve) si Funchal (Insula Madeira). Asociația a lucrat în programe de Internship european din mai 2012, ca instituție gazdă și partener intermediar. Cu 9 ani de experiență și peste 10000 participanți primiți, Asociația Interculturală Amigos de Mobilidade este dintre cele mai importante organizații de acest tip din Portugalia. A.I.A.M. organizează pentru participanți: vizite pregătitoare, vizite de lucru, cursuri de limbi străine, vizite de studiu, vizite culturale, tururi, întâlniri, mese rotunde, ateliere de lucru, contacte profesionale și de afaceri și plasamente de lucru în multe organizații publice și private.

 

 

ORGANIZAȚII DE PRIMIRE

  • Infcel - Informática & Equipamentos LDA, Praceta Diogo nº29 Lj.H - Arcozelo, 4750-140 Barcelos, Portugal, Vítor Costa, manager;

  • PAQ – Equipamento de escritorios, LDA, Rua de Sta Clara, 44 – Arcozelo 4750-124 Barcelos, Portugal, José Quintas, manager.

bottom of page